En ny begyndelse

Mit nye liv fysisk, psykisk og spirituelt

Det er ikke så let at forklare, hvad der er sket med mig og fortsat sker med mig, og hvorfor jeg i dag føler mig så hel og fuld af overskud på et plan, jeg ikke tidligere har oplevet, og som jeg i den grad ønsker at dele med andre og lade andre få del i, via min støtte, der hvor jeg kan give den, til dem der ønsker det.

Man skal selv opleve det, for at forstå det, men lad det komme an på en prøve – tag det du kan bruge og lad resten ligge. Læs det du har lyst til, eventuelt kontakt mig og få vejledning og støtte, hvis du har brug for og lyst til det, jeg vil meget gerne støtte dig i kampen for et bedre, klarere og sundere liv på de fronter du selv ønsker.

En ting jeg siger igen og igen er: Små forandringer giver små forbedringer, store forandringer giver store forbedringer. Men det er vigtigt, at du har dig selv med, ellers er der stor risiko for, at du taber det hele på gulvet, men når det er sagt, så kræver det en indsats, hvis du virkelig vil forbedre dit helbred.

Der er en hel række ting du skal have viden om, for at forstå hvorfor du er blevet syg, har det dårligt, ikke har overskud, er overvægtig, føler dig langt nede – eller hvad dit problem nu er.Jeg fandt ikke lige ud af på et par uger, hvordan det hele hang sammen og hvad jeg skulle gøre, og så gjorde jeg det, nej det har været en lang proces, hvor jeg stadig har arbejde at gøre, men hvor jeg er et sted, hvor jeg er utrolig glad og har overskud og mine symptomer er 90 pct. Forsvundet og jeg har fundet overskud og kontakt med mig selv og min sjæl på et plan, jeg ikke kunne forestille mig tidligere.

Den weekend, hvor jeg tog beslutningen om, at jeg – igen – måtte tage sagen i egen hånd for at få det bedre, var et skelsættende tidspunkt, hvilket jeg ikke var helt klar over på det tidspunkt. Det at tage en beslutning og sige det tydeligt for sig selv, betyder at man forpligter sig overfor sig selv, hvilket er vigtig for den forandring, man ønsker at udføre.

Jeg læste bogen ”den medicinske seer”, meldte mig ind i støttegruppen på FB og så begyndte ”rejsen”. Det var ikke sådan, at jeg fra den ene dag til den anden kørte 100 pct. AW, men jeg tog et skridt af gangen. Og jo der var frustrationer og afsavn, det ville ikke være ærligt, hvis jeg sagde andet. Men det gode, det glædelige, følelsen af velvære og voksende overskud var/blev for det meste langt overskyggende.

Efter 6 uger var svedeture helt forsvundet, mine halsproblemer var stort set væk, nervesmerter i min fod var næsten væk, min LS var bedre, min træthed var væk osv. Osv. Men da jeg både havde EBV og stafylokokker samt tungmetalbelastning var rejsen kun lige begyndt. Så derfor begyndte nogle af problemerne at vende delvis tilbage. Det skyldtes imidlertid udrensning, samt at det tager tid at få udrenset og nedbragt belastningerne af leveren som var meget overbelastet, så det kunne det være frustrerende indimellem, men noget man må være beredt på. Det kan sagtens være to skridt frem og et tilbage, men det føltes så rigtigt, at der kun var en vej at gå og det var den, jeg gik på.

Jeg koncentrerede mig i starten kun om kosten, det var vigtigt for mig, jeg sprang den spirituelle del over. Det kan du også gøre, eller du kan tage den med det samme, alt efter hvad du føler for. Senere kom det spirituelle med og jeg må indrømme, at det har gjort, at jeg er blevet så meget mere hel og glad og i kontakt med mig selv, men vi er alle forskellige, så mærk selv efter hvor du er lige nu.

Jeg har i dag stor glæde af hjælp fra englene og min tro på gud og universet er styrket, og det giver en fred og taknemmelighed, der er svær at forklare, men selv skal opleves. Desuden har jeg erfaret, hvor meget ens tanker betyder for, hvordan man har det, og at det godt kan lade sig gøre, at arbejde med tankerne og opnå mere, end man måske havde forestillet sig. Uanset om du tror på Gud eller universet eller noget helt tredie – eller ikke tror på noget – er bogen “Livet er en gave” af Gill Edwards en virkelig dejlig bog. Forfatteren modtog 10 nye bud, der erstatter de 10 gamle, i en meditation, dem kan vi alle have glæde af 🌞🙏

  1. Du inviteres til at elske dig selv, andre og livet betingelsesløst – til at stole på, at alting udfolder sig perfekt i et univers under udvikling.
  2. Du inviteres til at gøre alt, hvad der får dit hjerte til at synge og din ånd til at danse. Kun det.
  3. Du inviteres til leve frygtløst og lidenskabeligt – til at træde ind i din guddommelighed, mens du siger ja til din menneskelighed.
  4. Du inviteres til at behandle dig selv og andre med udsøgt respekt og venlighed – til at række ud mod alle væsener i kærlighed og se lyset i dem alle.
  5. Du inviteres til at respektere alle andres overbevisninger, følelser, værdier og valg – til at værdsætte det enestående hos dem og huske, at du ikke kan vide noget om deres vej eller vejledning.
  6. Du inviteres til at respektere jorden, din krop og hele skabelsen som hellig og guddommelig – til at fejre livet i hele dets rigdom.
  7. Du inviteres til at vælge din egen mission eller dit eget formål og til at udtrykke dine kreative gaver, talenter og visionerne den måde, der føles mest glædelig.
  8. Du inviteres til at lytte til kærlighedens indre stemme, som altid sætter dig fri – og til at vide, at din godhed og værdighed aldrig drages i tvivl, og du kan ikke gøre noget forkert.
  9. Du inviteres til at stole på et univers opfyldt af kærlighed og overflod. spørg, og det bliver givet. Søg, og I skal finde. Bank på, og døren bliver lukket op.
  10. Du inviteres til at følge dine drømme og ønsker – til at bruge din fantasi til at skabe din egen himmel på jorden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *