En ny begyndelse

Autoimmune sygdomme

Hvis du lider af en autoimmun sygdom det kan f.eks gigt,  multipel sklerose, Lichen Sclerosus, hasimotos (for lavt stofskifte), fibromyalgi osv. Har du nok fået at vide, at din krops celler fejlagtigt går til angreb på sig selv.

DETTE ER IKKE RIGTIGT

Det er nok en oplysning, som kan være svær at tage ind, når man har hørt det igen og igen, at kroppen angriber sig selv, og alle læger siger det. Men det gør det ikke mere rigtigt af den grund.

Anthony William forklarer i sin bog ”den medicinske seer” om bl.a. autoimmune sygdomme og kommer af og hvorfor det er forkert at sige, at kroppen angriber sig selv.

Han taler om de 4 farlige, noget vi alle bliver påvirket af i større eller mindre grad.

  • Stråling
  • Virus og baktierier
  • Sprøjtemidler (pesticider) og insektgifte
  • Tungmetaller

Kombinationen af flere af disse ovennævnte giver utrolig mange sygdomme.

Vi har stort set alle virus i kroppen, der findes mange forskellige slags og indenfor den enkelte type af f.eks EBV, streptokokker og helvedsild er der mange varianter.Virus næres af – lever af tungmetaller og sprøjtegifte.

Desuden er der visse madvarer, der ”fodrer” virus, ikke bare dårlige madvarer, som alle ved er usunde, men også madvarer som æg, mælkeprodukter og gluten. Grunden til dette er, at disse madvarer ikke er, hvad de var tidligere. Æg er f.eks blevet brugt i laboratorier til at dyrke virus og bakterier, så disse genkender æg og styrkes, lever af, æg. Æg er næring til kræft og inflammation.

Mejeriprodukter indeholder fedt, der belaster fordøjelsessystemet samt nærer virus og bakterier. Samt er slimdannende.

Gluten skaber betændelse pga forskellige allergener og proteiner, som kan udløse forskellige lidelser og forvirrer imunforsvaret.

Majs og soja er ødelagt af GMO (genmodificering) og skaber kraftig inflammation og giver næring til virus, bakterier, skimmel og svamp. Selv det der sælges som ikke-GMO kan man ikke stole på.

Rapsolie som bliver brugt OVERALT, tjek selv forskellige varer i supermarkedet og desuden i mange restauranter er også mest GMO og skaber inflammation og danner ar og giver irriteret tyktarm. Er næring til virus og bakterier, svampe og skimmel. Det virker som syre på tarmene.

Raffineret sukker nærer kræft, virus og bakterier.

Fisk er fulde af kviksølv, særligt de store arter. Opdrættede fisk fodres med antibiotika som vi dermed også får i kroppen. Fiskeolie er ikke en god ide, da disse ikke kan renses, som nogle ellers påstår, for giftige rester.

MSG er utrolig skadeligt, det hedder en lang række ting, som umiddelbart virker tilforladeligt, men det ophober sig i hjernen og skader den ved at fremkalde inflammation, dræbe hjerneceller, forstyrre elektriske impulser m.m.

Følgende dækker over MSG: Det 3. krydderi, glutamat, hydrolyseret, autolyseret, protease, carrageenan, maltodextrin, natriumkaseinat, balsamicoeddike, bygmalt, maltekstrat, gærekstrat, ølgær, majsstivelse, hvedestivelse, modificeret fødevarestivelse, gelatine, tekstrureret protein, valleprotein, sojasauce, kraftsuppe, boullion, fond og krydderi.

Alle former for naturlige og kunstinge aromaer og kunstige sødestoffer er skadelige og kan ødelægge neuroner og centralnervesystemet. Kunstige sødemidler kan føre til hjerneblødninger. Citronsyre irriterer slimhinder og tarmkanal.

Det kan alt sammen virke overvældende (det gjorde det for mig i al fald), men det gælder om at tage det i eget tempo, et skridt af gangen – og jeg er klar til at hjælpe og støtte dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *