En ny begyndelse

Hvordan kan jeg hjælpe dig

Jeg kan hjælpe dig med at få kendskab til AW kost, forklare dig om kosten. Give dig mental opbakning, lytte til dig, besvare dine spørgsmål om, hvordan det hænger sammen. Jeg kan tilbyde dig en ugentlig støtte/snak (eller oftere eller sjældnere) om de udfordringer du har med kosten eller det spirituelle. Du har måske brug for at “finde ind til dig selv” og arbejde med det spirituelle.

Jeg er helt almindelig “hverdagsudøver” i kost, spiritualitet og mit eget liv. Jeg vil gerne være din støtte, hvor du ønsker det, så tøv ikke med at kontakte mig, heller ikke selv om du ikke helt synes, du hører under noget af det nævnte, så tar vi en snak og finder ud af, om du kan bruge min hjælp.

2 thoughts on “Hvordan kan jeg hjælpe dig”

 1. Hej Dorte
  Jeg mangler nogen at sparre med angående AW kost.
  Desværre har jeg i mange år døjet med mit fordøjelsessystem. Nærmere bestemt med forstoppelse.
  Så da jeg tilfældigt faldt over AW på Facebook, var det absolut noget, jeg måtte prøve af. De første tre en halv måned gik over al forventning. Forstoppelsen forsvandt som dug for solen, og jeg var ovenud lykkelig. Så pludselig, nærmest fra den ene dag til den anden, vendte forstoppelsen tilbage.
  Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal gøre og er på nippet til at opgive AW.
  Det er i stor desperation, at jeg rækker hånden frem og beder om hjælp.
  Mon dette er noget, du har kendskab til? Eller føler du, du har noget at byde ind med?
  Venlig hilsen Isabel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *