En ny begyndelse

Hvordan kan jeg hjælpe dig

Jeg kan hjælpe dig med at få kendskab til AW kost, forklare dig om kosten. Give dig mental opbakning, lytte til dig, besvare dine spørgsmål om, hvordan det hænger sammen. Jeg kan tilbyde dig en ugentlig støtte/snak (eller oftere eller sjældnere) om de udfordringer du har med kosten eller det spirituelle. Du har måske brug for at “finde ind til dig selv” og arbejde med det spirituelle.

Jeg er helt almindelig “hverdagsudøver” i kost, spiritualitet og mit eget liv. Jeg vil gerne være din støtte, hvor du ønsker det, så tøv ikke med at kontakte mig, heller ikke selv om du ikke helt synes, du hører under noget af det nævnte, så tar vi en snak og finder ud af, om du kan bruge min hjælp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *