En ny begyndelse

Leverens rolle ved sygdom

De fleste mennesker har en lever, der er overbelastet i en eller anden grad. Det er på grund af forurening, sprøjterester, kemi/tungmetaller, medicin og dårlig/forkert kost. Og de fleste mennesker er dehydrerede, hvilket betyder utrolig meget i forhold til at have tykt blod, for lidt ilt i blodet, patogener, tungmetaller, medicinrester og fedt flyder rundt i blodet og skaber ravage.

Leveren spiller en meget stor rolle i vores helbred, idet det er dette organ, der opbevarer diverse patogen’er (sygdomsfremkaldende organismer) virus (og virus’ egen gift) som går efter nerverne og skaber inflammation. Når viruscellerne forlader leveren, kan de angribe forskellige dele af kroppen. EBV angriber skjoldbruskkirtlen og forårsager inflammation, kendt som hashimotos.

Dehydrering gennem mange år betyder ”beskidt” blod og kan resultere i f.eks. blodprop. Jo tykkere og mere beskidt blodet er, des mere kan patogenerne fortære, og jo mere inflammation er der. Vi hører ofte om inflammation af kroppen, men sjældent om, hvad det egentligt kommer af, det er jo ikke en tilstand, der bare opstår ud af den blå luft.

Hedeture som mange tilskriver overgangsalderen skyldes en lever, der har gemt på virus, tungmetaller og toxiner længe. Når hedeture opstår, er de hormonelle forandringer blot triggeren til at igangsætte dem.

Når leveren renses kan du opnå stærkere hjerte, din hjerne vil blive klar, du vil sove bedre, blodtrykket vil falde, du vil tabe i vægt og føle dig så meget bedre tilpas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *