En ny begyndelse

Den helbredende kost

DEN KOST DU SKAL SPISE, HVIS DU VIL BLIVE RASK

AW / Anthony William siger igen og igen, at han ikke har en kost-tro’s retning. Han er ikke for nogen eller imod nogen kost retning, han vil bare gerne have sandheden frem, så vi bliver så raske som muligt alle sammen. Han bruger utrolig meget – gratis – tid på oplysning og er ikke betalt af firmaer for at gøre/sige bestemte ting. I øvrigt drømmer man næsten ikke om, hvor mange der er det og hvor mange undersøgelser, der er manipuleret og betalt af dem, der har specifikke økonomiske formål med at få noget til at fremstå sundt, så flere køber og spiser disse produkter.  Her er mælkeprodukter et godt eksempel. Vi har i mange år spist æg, mælk, ost osv. Og er blevet indoktrineret til at tro, at disse madvarer er sunde for os. Så der skal virkelig mod til at være åben for, at disse dagligdags madvarer faktisk skader mere end de gavner!

Frugt, grøntsager, vilde urter, krydderier er i korte træk de fødevarer, du faktisk bør leve af.

Og NEJ du kommer ikke til at mangle proteiner. Dette er vi også blevet indoktrineret med i årevis, så også her er det svært at tro på, at vi faktisk skader os selv mere ved at spise så mange proteiner end vi gavner os selv.

Du kan godt supplere med ris, boghvede, glutenfri havregryn i perioder, men når du virkelig skal rense ud og blive hurtigt rask(ere), er det bedst at undlade disse ting.

Anthony William ønsker virkelig at hjælpe folk, han bruger utrolig meget (gratis) energi på at fortælle om den rette kost, hans motiv er ikke penge, han kunne tjene langt mere end han gør, men han vægter at hjælpe folk til de rette valg og tjener ikke penge ved at være finansieret af firmaer.

Den bedste start på dagen er vand med citronsaft i, hvilket AW kalder levende vand. Drik et stort glas med ½ citron presset i. Det renser ud fra natten, de affaldsstoffer som leveren har frigivet trækker citronvandet med sig ud af kroppen.

Efter 15-30 min. Drik et stort glad friskpresset bladselleri-juice. Det er godt for så mange ting, at der kunne skrives en bog om det – og det er der faktisk allerede, idet AW allerede har skrevet en bog om det 😊

Efter yderligere 15-30 min. spises morgenmad. Meget gerne en kæmpe skål frugt. Husk masser af levende vand i løbet af dagen, dvs. vand med citron saft i.

Til middag spises masser af grønt, bladgrønt og andre grøntsager og evt. smoothie.

Mellemmåltider kan være grønt, frugt, dadler, koldslynget honning m.m.

Aftensmåltid kan være varmt med evt. lidt bønner, linser, kikærter og massser af grønt og kartofler.

Denne kost er den ideelle for bedst muligt helbred 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *